Dark Light

Yaz ve kış Klima Kampanyaları

Yaz ve kış Klima kampanya ve fırsatları, her sezon yenilenerek klima ihtiyaçlarınıza ekonomik çözümler sunuyor. Yaz ve kış mevsimi başlamadan çıkan klima kampanyaları, ev ve iş yerlerinize iklimlendirme konforu getiriyor.

Klima kampanyaları duvar tipi klimalar, salon tipi klimalar, kaset tipi klimalar, tavan tipi klimalar, kanallı tip klimalar, yer tipi klimalar, multi klimalar ve VRF sistemleri için erken al dönemlerinde oldukça ekonomik seçenekler sunuyor. Böylece bütçelerinizi zorlamadan dilediğiniz klimayı almış oluyorsunuz.

Klima Fiyatları ve Çeşitleri | Klima Kampanyaları Başladı!

Klima kampanyalarını ve ödeme fırsatlarını kaçırmayın. Kampanyalardan haberdar olmak için sayfamızı takip edin.

Kaliteli ve Ucuz Klima Çeşitleri

İklimlendirme teknolojilerinde bir devrim olan klimalar, hem ısıtma hem de soğutma özelliklerine sahip olmaları sayesinde diğer birçok iklimlendirme ürününün yerini almıştır. Birçok markanın oldukça geniş ürün portföyü içerisinden, her türlü kullanım koşuluna uygun klima bulmanız mümkündür.

Hangi Klimayı Almalısınız?

Klima, yaz aylarında kapalı ortamları soğutmasının yanında kış aylarında da sıcak hava üfleyerek ortamın ısınmasına yardımcı olur. Klima alırken öncelikle kullanılacağı ortama uygun bir ürün seçmek gerekir. Klimadan yüksek verim alabilmek için ortamın metrekaresi, ısıtması ya da soğutması istenen bölgenin açısı ve mesafesi iyi belirlenmelidir. Klima seçiminde, mekanın boyutuna göre bir tercih yapılarak hem daha az enerji harcanabilir hem de daha konforlu bir iklim sağlanabilir. Ortam ısısına duyarlı, akıllı bir klima seçmek de manuel kontrole gerek bırakmadan dengeli bir hava sıcaklığı yakalanmasına yardımcı olur.
×