Dark Light

Ucuz Klima Alınır Mı?

Klima satın alırken göz önünde bulundurulan ilk husus klimanın fiyatıdır. Hepimiz ucuz klima almak istediğimiz için en uygun klimayı bulana kadar araştırma yapmaya devam ederiz. Hem klima markasının iyi olmasını hem de fiyatların makul olmasını isteriz.

Sektörde Mitsubishi’den Sigma’ya, Arçelik’ten Samsung’a kadar kaliteli klima markaları olsa da hiç duymadığınız ancak çok ucuz fiyatlarla klima satan markalar da vardır. Bu markalar fiyatlarıyla bütçenize hitap etse de performanslarıyla hüsran yaratacaktır. Dolayısıyla klima satın almadan önce uygun klima kriterinizin yanına cihazın teknik özelliklerinin ne kadar kaliteli olduğunu da eklemeniz gerekir.

Ucuz Klima Alınır Mı?

Ucuz klima modelleri fiyatlarıyla aklınızı çelse de uzak durmanız gereken ürünlerdir. Klimaların elektronik cihazlar olduğunu düşündüğümüzde fiyattan çok performans özelliklerini göz önüne almamız gerekir. Yine de vazgeçmeyip ucuz klima satın aldığınızda karşınıza şu sonuçlar çıkabilir:

  • Ucuz klimalar düşük performanslarıyla istediğiniz ısıtma ve soğutma değerlerine ulaşamazlar.
  • Ucuz klima modelleri A sınıfı olmadığı için yüksek enerji harcarlar ve doğal olarak yüksek elektrik faturaları karşınıza çıkar.
  • Uygun klima satın aldığınızda sesli çalışma özellikleri sizi rahatsız edecektir.
  • Ucuz klimalar kolay arızalanacaktır.
  • Ucuz klima modelleri, bakım masrafları açısından bütçenizi zorlayacaktır.
  • Uygun klima fiyatları cihazı kolaylıkla satın almanızı sağlarken çıkardıkları sorunlarla ödediğiniz paranın kat be katını ödemenize neden olacaktır.
  • Hem performans hem de dayanıklılık yönünden zayıf olan ucuz klimalar yerine A sınıfı kalitede, az enerji harcayan, yüksek performanslı klimaları tercih etmelisiniz. Yıllarca aynı verimlilikte klima kullanmak istiyorsanız bilindik markaların cihazlarını satın almalısınız.

En Uygun Klima Fiyatları – Kampanyaları Takip Edin!

Ucuz klima modelleri ile kaliteli klimalar arasında fiyat ve performans farkı çoktur. Uygun klima modelleri 1000 TL’den başlarken mekan büyüklüğüne, istenen ısıtma ve soğutma kapasitesine, klimanın kullanım amacına, mekandaki kişi sayısına ve yaşanılan bölgeye göre seçilen klimalar 20.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Evler ve firmalar için özel projeler yapıldığında ise bu rakam yine farklılık gösterecektir.

En uygun klimalar hakkında bilgi almak, mekanınıza uygun klimayı seçmek, keşif hizmetlerinden yararlanmak için çağrı merkezimizi arayın. İhtiyacınız olan klimayı uzman ekiplerimiz belirlesin…

×